Зі святом, будівельники! З днем народження, «Інтергал-Буд»!

06.08.2021   |  Блоги

Володимир Зубик

президент неприбуткової організації  «Асоціація підприємств будівельників «Інтергал-Буд»

8 серпня компанія «Інтергал-Буд» святкує День будівельника та свій день народження. Така традиція потужно мотивує! Позаяк команда, яка пов’язує свій корпоративний родовід з професійним святом, за визначенням має бути найкращою. Ми ті, хто крокують першими, затверджують нові стандарти та формують майбутнє галузі.

Щиро вітаю колег з будівельного ринку! У нас відповідальне та дуже важливе покликання — удосконалювати та створювати життєвий простір. Простір, в якому хочеться жити, працювати та створювати. Завдяки нашим зусиллям зводяться нові житлові комплекси, нарощують залізобетонні м’язи промислові об’єкти, змінюються урбаністичні ландшафти та формуються нові риси сучасних українських міст.

Тож підтримуймо один одного в усьому, що допомагає будівельній галузі розвиватися та стверджуватися як рушійна сила економіки України. Ми маємо довести навіть запеклим скептикам, що розвиток будівництва на макрорівні — це насамперед стимулювання суміжних галузей, створення робочих місць та фінансування державного бюджету. А сучасні комфортні будинки — це новий рівень життя та екологія життєвого простору, які так необхідні людям.

Переконаний, що будівельна спільнота — це об’єднання справжніх професіоналів. Тому вірю, що наша Асоціація підприємств-будівельників «Інтергал-Буд» стане ще міцнішою та ефективнішою силою, яка відстоює галузеві інтереси.

А тепер окремо до команди, кожного співробітника «Інтергал-Буд». Дякую всім за рік, що минув. Він був нелегким, але ми впоралися зі всіма викликами. Пишаюсь тим, що компанія зберегла лідерські позиції на ринку. І стосується це не лише темпів та якості будівництва, а й наших нових проєктів, які вражають суспільну уяву. Зокрема, наш флагман — комплекс преміумкласу INTERGAL CITY. А наші напрацювання з реновації старих житлових масивів, переконаний, ляжуть в основу реформи житлово-комунального господарства в Україні.  

Отже, нам, безумовно, є чим пишатися. Однак почивати на лаврах не маємо часу — справжні професіонали знають ціну копіткій праці та ніколи не зупиняються на досягнутому. З Днем будівельника, колеги! З днем народження, «Інтергал-Буд»!