DEOL Partners запропонував рекомендації для готельно-туристичного сектора і харчових підприємств

14.05.2020   |  Новини

Команда DEOL Partners спільно з іншими гравцям ринку активно шукає рішення щодо виходу з кризи для всієї індустрії. Про це говориться у повідомленні компанії в фейсбук.

Компанія переклала та надіслала в Державне агентство розвитку туризму України для Міністерства охорони здоров'я України рекомендації для готельно-туристичного сектора і харчових підприємств, як продовжувати працювати під час COVID-19 з дотриманням всіх заходів безпеки.  Оригінал https://is.gd/qcixjA

Ключові моменти, що містять документи:

Готелі:
 Як дотримуватися соціального дистанціювання, гігієни рук, дихального етикету
 Необхідне обладнання та медична аптечка на стійці реєстрації
 Як проводити дезінфекцію приміщень
 Що робити у випадку постраждалого працівника / гостя
 За столом у ресторані розміщувати максимум 4 особи на 10 квадратних метрів.

Сфера харчування:
 Фізичне дистанціювання в робочому середовищі
 Хвороба COVID-19 на робочому місці
 Транспортування і доставка інгредієнтів та харчових продуктів
 Роздрібні приміщення харчового сектору
 Їдальні для персоналу

Детально з документами можна ознайомитися за посиланнями https://is.gd/6n9gqIhttps://is.gd/3VhTle