DEOL Partners запропонував рекомендації для готельно-туристичного сектора і харчових підприємств
Команда DEOL Partners спільно з іншими гравцям ринку активно шукає рішення щодо виходу з кризи для всієї індустрії. Про це говориться у повідомленні компанії в фейсбук.
Компанія переклала та надіслала в Державне агентство розвитку туризму України для Міністерства охорони здоров'я України рекомендації для готельно-туристичного сектора і харчових підприємств, як продовжувати працювати під час COVID-19 з дотриманням всіх заходів безпеки. Оригінал https://is.gd/qcixjA
Ключові моменти, що містять документи:
Готелі:
— Як дотримуватися соціального дистанціювання, гігієни рук, дихального етикету
— Необхідне обладнання та медична аптечка на стійці реєстрації
— Як проводити дезінфекцію приміщень
— Що робити у випадку постраждалого працівника / гостя
— За столом у ресторані розміщувати максимум 4 особи на 10 квадратних метрів.
Сфера харчування:
— Фізичне дистанціювання в робочому середовищі
— Хвороба COVID-19 на робочому місці
— Транспортування і доставка інгредієнтів та харчових продуктів
— Роздрібні приміщення харчового сектору
— Їдальні для персоналу
Детально з документами можна ознайомитися за посиланнями https://is.gd/6n9gqI, https://is.gd/3VhTle